Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κάψεις το λίπος από την κοιλιά

Υγεία

Οι ειδικοί μίλησαν!

Δυστυχώς για τις περισσότερες γυναίκες, αν όχι για όλες, η περιοχή που που συγκεντρώνεται το λίπος είναι αυτή της κοιλιάς. Και το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς δεν φεύγει εύκολα. Χρειάζεται θυσίες και αρκετή προσπάθεια από τη μεριά μας.

Δες συγκεκριμένα τι προτείνουν οι ειδικοί να κάνεις για να χάσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το “καταραμένο” λίπος.

Διατροφή

Η ζάχαρη είναι σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νο1 εχθρός για τις γυναίκες που παλεύουν με το λίπος στην κοιλιά. Βγάλε τη ζάχαρη από τη ζωή σου καθώς και οποιαδήποτε επεξεργασμένη τροφή για να δεις σύντομα αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε βγαίνει σε πακέτο καλό είναι να μην το βάζεις στο σπίτι σου.

Αντιθέτως άρχισε να τρως πρωτεϊνη η οποία θα σε κρατάει χορτάτη για πολύ περισσότερο.

Για πρωινό άρχισε να τρως πρωτεϊνη και φυτικές ίνες. Πιο συγκεκριμένα τρώγε ένα μήλο, βρώμη, ξηρούς καρπούς. Επιπροσθέτως άρχισε να πίνεις κάθε πρωί και ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι.

Άσκηση

Για να εξαφανίσεις το λίπος από την κοιλιά βάλε τα βάρη στην καθημερινότητά σου. Τα καθίσματα (squats) και οι προβολές μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Το ίδιο ισχύει και με τις ασκήσεις υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας (HIIT) οι οποίες στοχεύουν στην καύση λίπους. Το tabata (40 δευτερόλεπτα δυναμικής άσκησης και 20 δευτερόλεπτα χαλάρωσης για 8 γύρους) είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι.

Τέλος, τα burps και τα mountain climbers είναι από τις ιδανικότερες ασκήσεις και κάψιμο λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.