Τουρκική μυστική υπηρεσία προωθεί τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

Αρθρογραφία

Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014).
Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο… άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η αποκαλυπτική αυτή έρευνα της τουρκικής επιθεώρησης, κάθε χρόνο περίπου 150.000 λαθρομετανάστες από πολλές μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βορείου Αφρικής, συγκεντρώνονται στην Τουρκία και εκεί αφού τους αναλαμβάνει η Jitem προωθούνται βάσει συγκεκριμένων και ελεγχόμενων οδικών διαδρόμων προς τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου και προς τον Έβρο, με τελικό προορισμό την Ελλάδα φυσικά με το αζημίωτο για τους Τούρκους.
Το οργανωμένο αυτό κύκλωμα άρχισε να λειτουργεί ήδη από το 1993, όταν τα πρώτα κύματα των λαθρομεταναστών άρχισαν να φτάνουν κατά κύματα στην Τουρκία. Μετά το 2001 τα κύματα αυτά έγιναν κυριολεκτικά «χείμαρρος», που αφού διοχετεύονταν στο «κανάλι» της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας οδηγούνται με οργανωμένα γκρουπ στα δυτικά για να περάσουν στα ελληνικά νησιά και στην Θράκη με κάθε μέσο.

Ένα σημαντικό στρατηγείο της Jitem που έχει την ευθύνη όσων φτάνουν στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα, έχει δημιουργηθεί στη πόλη του Αιδινίου, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης. Εκεί καταστρώνονται τα τελικά σχέδια για τους λαθρομετανάστες και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για να έρθουν στην χώρα μας σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Aksyon.
Την ύπαρξη αυτού του στρατηγείου διακομιδής λαθρομεταναστών, καθώς και του άλλου μεγάλου στρατηγείου προώθησης λαθρομεταναστών που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, την έκανε στην τουρκική επιθεώρηση ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Jitem, ο οποίος φυσικά δεν αποκαλύπτει το πλήρες όνομα του αλλά εμφανίζετε με τα αρχικά, Ε.Α. Ο αξιωματικός αυτός διατέλεσε υπεύθυνος του αρχηγείου του Αιδινίου και σήμερα δεν ζει στην Τουρκία.
Στα στρατηγεία αυτά υπάρχει και μια μικρή βιομηχανία παραγωγής πλαστών χαρτιών με τα οποία συχνά προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες, φυσικά με αντίτιμο, για να τα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια όταν περάσουν τα εμπόδια και έρθουν στην χώρα μας που χαρακτηρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ, σαν… ξέφραγο αμπέλι.

Όπως αναφέρει στις αποκαλύψεις του ο εν λόγω πρώην αξιωματικός της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας, από το 2002 έχει οργανωθεί ένας από τους πιο κερδοφόρους κλάδους της τουρκικής οικονομίας και αυτός ήταν η προώθηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη όχι μόνο για την Jitem, αλλά γενικότερα για την τουρκική οικονομία. Από το 2005 δε και μετά, η επιχείρηση οργανώθηκε ακόμα καλύτερα και όπως ομολόγησε, (και εδώ είναι το καταπληκτικό), ήταν εν γνώση και του ίδιου του Ερντογάν.
Από τότε έχουν χαραχτεί συγκεκριμένοι μυστικοί οδικοί διάδρομοι από τους οποίους περνούν τα κομβόι των λαθρομεταναστών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες προωθούνται προς τα δυτικά με τελικό προορισμό τον «παράδεισο» Ελλάδα.

Στο ίδιο αποκαλυπτικό άρθρο διατυπώνονται και οι συνηθισμένες κατηγορίες κατά της Ελλάδας ότι διατηρεί στρατόπεδα τρομοκρατών που εκπαιδεύονται για να περάσουν στην Τουρκία, (αντίστροφη κατεύθυνση από αυτή την λαθρομεταναστών), για να πραγματοποιήσουν σαμποτάζ σε τουρκικό έδαφος. Πονηρή εξίσωση της οργανωμένης εδώ και χρόνια τουρκικής επιχείρησης μεταφοράς των λαθρομεταναστών, αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας και δια της βίας εξισλαμισμού της ορθόδοξης Ελλάδας.

Αλήθεια μετά και από όλες αυτές τις αποκαλύψεις κόλαφος υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για το ποιοι οργανωμένα και βάσει σχεδίων μεταφέρουν τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους στην χώρα μας;

Ξέραμε όπως η τουρκική μαφία βρίσκεται πίσω από την προώθηση των λαθρομεταναστών, τώρα αποκαλύπτεται, (για όσους δεν το είχαν ακόμα μυριστεί), πως ακόμα και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.

Και εμείς ακόμα θα ψηφίζουμε όλους εκείνους τους τουρκολάγνους δημάρχους και τους ραγιάδες πολιτικούς που ονειρεύονται μια Ελλάδα γεμάτη μυτερούς μιναρέδες και μπότες γερμανικές;

Σχόλιο ιστολογίου: Η Jitem είναι η “επίσημη αντιτρομοκρατική μονάδα” της Τουρκίας, επιφορτισμένη αρχικά με την αντιμετώπιση των “τρομοκρατών” Κούρδων και στη συνέχεια ενεπλάκη με το απόλυτο της μυστικότητας και εκτέλεσης “μαύρων επιχειρήσεων” στο εσωτερικό της Τουρκίας. Αναμεμιγμένη και υπεύθυνη με τις δολοφονίες χιλιάδων Κούρδων ή αντιπολιτευόμενων των τουρκικών κυβερνήσεων (χαρακτηρισμένων ως “αριστερών”), αλλά και μέλη της οποίας έχουν εμπλακεί σε χιλιάδες βασανισμούς Κούρδων. Στην Τουρκία έχουν βρεθεί -μέχρι στιγμής- εκτατοντάδες τάφοι Κούρδων “τρομοκρατών”, οι οποίοι απήχθησαν από τη Jitem και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν -κυριολεκτικά- από προσώπου γης. Η Jitem είναι ο σκληρός “θεματοφύλακας” των τουρκικών κυβερνήσεων, τα μέλη της οποίας δεν διστάζουν να εκτελέσουν οποιαδήποτε “αποστολή εξουδετέρωσης και εξόντωσης” των στόχων που της ανατίθενται. Αξιοσημείωτο είναι το ότι έχει αναπτύξει δική της μυστική υπηρεσία πληροφοριών, μεγάλο δίκτυο πληροφοριοδοτών (που δρουν κυρίως υπό το καθεστώς του τρόμου) και ταυτόχρονα δικό της “στρατό”, ολοκληρώνοντας την εικόνα του παρακράτους που δρα ανενόχλητο ακόμη και από τις επίσημες κρατικές υπηρεσίες (π.χ. ΜΙΤ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman (13/7/2011):
Ανακοίνωση για την JITEM : Το όνομα της άλλαξε, η δραστηριότητα της συνεχίζεται
Το υπουργείο περιέγραψε ότι το 1987 με σκοπό την καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με την τρομοκρατία, ιδρύθηκε εντός της Στραοτοχωροφυλακής η Ομάδα Πληροφοριών Στρατοχωροφυλακής, η οποία άλλαξε όνομα το 1988 και έγινε Υπηρεσία Πληροφοριών και αντιτρομοκρατικού αγώνα (JİTEM). Αναφέρεται ότι η δομή αυτή το 1990 αναδιοργανώθηκε και συνέχισε τις εργασίες της με το παλιό της όνομα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εν λόγω μονάδα συνέχισε τις εργασίες προς την ίδια κατεύθυνση. Το Γενικό Επιτελείο και η Στρατοχωροφυλακή δεν είχαν αποδεχτεί την ύπαρξη της JİTEM.

Στις σχετικές με την JITEM ανακοινώσεις χτες προστέθηκε ακόμη μία. Αυτή τη φορά την ανακοίνωση την έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών. Η εισαγγελία της Άγκυρας στα πλαίσια της έρευνας που έκανε μετά τις δημόσιες δηλώσεις για την JITEM του συνταξιούχου συνταγματάρχη Αρίφ Ντογάν, είχε αναφέρει πως η συγκεκριμένη ομάδα είχε ιδρυθεί χωρίς έγκριση του υπουργείου, χωρίς γνώση του Γενικού Επιτελείου, αλλά με ίδια πρωτοβουλία της Στρατοχωροφυλακής. Η Στρατοχωροφυλακή στην απάντηση της προς τον εισαγγελέα Χακάν Γιουξέλ που ασχολούνταν με την υπόθεση είχε ισχυριστεί πως η JITEM είχε διαλυθεί το 1990. Το Γενικό Επιτελείο σε απάντηση που έστειλε τον Δεκέμβριο του 2009 στο 3ο Κακουργιοδικείο του Ντιγιαρμπακίρ που ερευνούσε υποθέσεις σχετικά με την JITEM, είχε αναφέρει πως ¨Δεν υπάρχει μονάδα με την ονομασία JITEM¨. Η Διοίκηση της Στρατοχωροφυλακής σε έγγραφο της προς το 13ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης που ερευνούσε την υπόθεση Εργκενέκον, είχε ισχυριστεί ότι ποτέ δεν υπήρξε μονάδα με την ονομασία JITEM.

Ο φερόμενος ως ιδρυτής της JITEM συνταξιούχος συνταγματάρχης Αρίφ Ντογάν είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη της JITEM, προσθέτοντας πως η Διοίκηση της Στρατοχωροφυλακής ήταν ενήμερη. Ο Ντογάν είχε αναφέρει πως « οι αναφορές πληροφοριών στέλνονταν προς την Διοίκηση με την σήμανση JITEM. Οι ίδιες αναφορές στέλνονταν και στο Γενικό Επιτελείο. Η JITEM δεν διαλύθηκε αλλά πάγωσε».
Το υπουργείο εσωτερικών, χτες κατά τις απογευματινές ώρες προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με την JITEM. Το υπουργείο περιέγραψε ότι το 1987 με σκοπό την καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με την τρομοκρατία, ιδρύθηκε εντός της Στρατοχωροφυλακής η Ομάδα Πληροφοριών Στρατοχωροφυλακής, η οποία άλλαξε όνομα το 1988 και έγινε Υπηρεσία Πληροφοριών και αντιτρομοκρατικού αγώνα (JİTEM). Αναφέρεται ότι η δομή αυτή το 1990 αναδιοργανώθηκε και συνέχισε τις εργασίες της με το παλιό της όνομα.
Σχόλιο : Η JİTEM ήταν ουσιαστικά ένας κρατικός στρατιωτικός βραχίονας υπεύθυνος για άγνωστο αριθμό δολοφονιών Τούρκων και Κούρδων δημοκρατών. Και τώρα όλοι οι επίσημοι φορείς δηλώνουν φυσικά άγνοια. Και τι να πούνε άλλωστε ; Ότι το επίσημο κράτος δολοφονούσε όποιον γούσταρε ; …..

ΠΗΓΗ kostasxan.blogspot