Χαρταετός: Το επίσημο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας

Ελλάδα Κυρίως θέματα

Ομάδα 30 ατόμων πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση στο ελληνικό κοινοβούλιο, υποτίθεται έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους στόχους. Οι δράστες όχι μόνον εισέβαλαν αλλά αποχώρησαν και ανενόχλητοι.

Προφανώς εκτός από ανοχή στη δράση όλων των αναρχικών υπάρχει και σαφέστατη επιχειρησιακή αδυναμία και ανεπάρκεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Τη στιγμή που χθες έγινε γνωστό πως ελήφθησαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση καταδρομικών ενεργειών από τους αντιεξουσιαστές. Φανταστείτε να έμπαινε καμία ομάδα οπλοφόρων τι είχε να γίνει. Η λέξη τσίρκο είναι μικρή για να περιγράψει τα χάλια μας στο θέμα της εσωτερικής ασφάλειας. Το ελληνικό κράτος είναι έρμαιο ομάδων αναρχικών που δρουν εκμεταλλευόμενοι όχι μόνο τη πολιτική ανοχή αλλά και την επιχειρησιακή αδυναμία. Πλήρης επιχειρησιακός αυτισμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τουλάχιστον ας πάνε από τη Κρατική Ασφάλεια να ρωτήσουν τον γιό του Βούτση μιας και τον ξέρουν καλά ποιοι ήταν στην επίθεση μήπως και γλυτώσουν το ολοκληρωτικό φιάσκο…

Άντε την επόμενη να ξανά μπουν και στο Υπουργείο Άμυνας…

ΠΗΓΗ defence review