Παναγιώτης Λαφαζάνης: Μεγάλη απάτη Τσίπρα με τους συνταξιούχους

Ελλάδα Κυρίως θέματα

«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ετοιμάζουν μετά τις ευρεκλογές και τις εθνικές εκλογές νέο σκληρότερο οικονομικοινωνικό και γεωπολιτικό μνημόνιο «ακρωτηριασμού» της χώρας» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ κατά τη σημερινή περιοδεία του στη Νέα Ιωνία. «Οι εξαγγελίες και οι πομπώδεις τυμπανοκρουσίες Τσίπρα για τη 13η σύνταξη δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια απάτη, αφού η εξαγγελθείσα σύνταξη δεν αντιπροσώπευε παρά μόνο ένα επίδομα, το οποίο η κυβερνητική προπαγάνδα βάφτιζε, σαν τους καλόγερους του Μεσαίωνα, από κρέας σε ψάρι» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

«Η τραγωδία, όμως, είναι ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι είδαν στα ΑΤΜ πως ακόμα και αυτό το επίδομα που η κυβέρνηση βάφτισε 13η σύνταξη, το έλαβαν άγρια πετσοκομμένο και επομένως αγνώριστο. Πρώτη φορά κυβέρνηση φτάνει να μεταχειρίζεται με τέτοια αθλιότητα και κοροϊδία τον συνταξιουχικό κόσμο της χώρας. Από την άλλη, συνιστούν μεγάλη υποκρισία και προεκλογική πομφόλυγα, επίσης, οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για επαναφορά του ΕΚΑΣ, αφού το ΕΚΑΣ το περιέκοψε ο Αντώνης Σαμαράς, όταν και ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός του, ενώ τη χαριστική βολή στο κόψιμο του ΕΚΑΣ έδωσε με το τρίτο μνημόνιο η κυβέρνηση Τσίπρα» σημείωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε πως «Τσίπρας και Μητσοτάκης, μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ, κοροϊδεύουν αναίσχυντα τους συνταξιούχους, αφού όλα τα τελευταία χρόνια τους κατέκλεψαν και τους καταλήστευσαν, αφαιρώντας 50 ολόκληρα δισ. Ευρώ από τις συντάξεις τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ