Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κορακάκη

Γεωπολιτική Κυρίως θέματα

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία σημείωσε η Άννα Κορακάκη. Μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξάγεται στην πόλη Τσανγκουον της Νότιας Κορέας.

Η Κορακάκη πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10μ, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι με την μεγάλη διάκριση αυτή εξασφάλισε και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Οι βαθμοί που συγκέντρωσε ήταν 241.1 κι α;κολούθησαν η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία με 239.8 και η «οικοδέσποινα», Μπόμι Κιμ με 218,8 βαθμούς.

Για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε τέτοια διοργάνωση στην κατηγορία γυναικών, καθώς στο προηγούμενο παγκόσμιο συμμετείχε στην κατηγορία των νεανίδων.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Κορακάκη ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη και προκρίθηκε στον τελικό ως δεύτερη. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιδόσεις στον τελικό στα σκορ των γυναικών άγγιξαν τα αντίστοιχα νούμερα των ανδρών!

Δείτε επίσης:
Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα την Τουρκία ότι δεν έχει δικαίωμα να δημιουργήσει μια "ζώνη ασφαλείας"
Η αμερικανική εταιρεία ExxonMobil αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα την ανακάλυψη ενός τεράστιου κοιτάσματος
Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Την ώρα κατά την οποία στη Λευκωσία αναζητούν το χαμένο πρακτικό της
Μπορεί ο Τσίπρας το καλοκαίρι του 2016 να μην τα κατάφερε να συγκεντρώσει την αναγκαία
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε από τη Βαρσοβία ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν
Παναγιώτα Καρλατήρα Αλλοι 40 βρίσκονταν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στην περίφημη λίστα αναμονής για ένα κρεβάτι