Το μότο της ΠΑΕ Άρης για τη ΔΕΘ: “Επιστρέψαμε και είμαστε παντού”

Γεωπολιτική

Η ΠΑΕ Άρης θα έχει ξανά δικό της περίπτερο στη ΔΕΘ, η οποία ανοίγει τις πύλες τις στις 8 Σεπτεμβρίου, με μότο: “Επιστρέψαμε και είμαστε παντού”

H ΔΕΘ στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας κι ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παρούσα θα είναι και η ΠΑΕ Άρης με δικό της περίπτερο ξανά. Οι “κίτρινοι”, οι οποίοι εντυπωσιάζουν αγωνιστικά στην επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία (δύο νίκες σε ισάριθμα ματς), έχουν ως μότο τη φράση: “Επιστρέψαμε και είμαστε παντού”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
“Η Θεσσαλονίκη φοράει τα γιορτινά της. Από τις 8 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει ένα κορυφαίο γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, την 83η Διεθνή Έκθεση.

Τιμώμενη Χώρα είναι οι Η.Π.Α. και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία. Για οκτώ ημέρες κολοσσοί της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσουν στο περίπτερο 13 τα επιτεύγματά τους, πολλά από τα οποία θα “συστηθούν” για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Η 83η Διεθνής Έκθεση αναμένεται να αναδειχθεί σε έκθεση–σταθμό για το θεσμό, καθώς έχει ήδη καταγραφεί η μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών των τελευταίων 20 ετών, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης και της επιχειρηματικότητας δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Με δικό της περίπτερο. Γιατί… «επιστρέψαμε και είμαστε παντού…»

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ Άρης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 (τομέας Β07 stand 30 – πλησίον της πύλης Εμπορίου).

Όλοι είστε καλεσμένοι… Σας περιμένουμε από κοντά”.