Burgers κοτόπουλου με λιαστές ντομάτες

Μαγειρική

Συστατικά
2 ψωμάκια για burger
2 μπιφτέκια κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλ. χούμους
2 φέτες κατσικίσιο τυρί
6 λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες
2 χούφτες ρόκα
Τρόπος μαγειρέματος
Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα σε ψηλή θέση και ψήσε τα ψωμάκια για περίπου πέντε λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και ψήσε τα μπιφτέκια για επτά λεπτά την κάθε πλευρά.
Μοίρασε το χούμους στα δύο ψωμάκια και από πάνω τοποθέτησε τα μπιφτέκια.
Μοίρασε στα δύο ψωμάκια τις λιαστές ντομάτες, το κατσικίσιο τυρί και την ρόκα.
Κλείσε με το δεύτερο ψωμί και σέρβιρε.

Δείτε επίσης:
Το Παστίτσιο (για 12 μεγάλα κομμάτια) Για την μπεσαμέλ 150 γρ. Βούτυρο αγελάδας 70 γρ.
ΥΛΙΚΑ 2 φλ.τσ. φρέσκα μανιτάρια 1 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 φλ.τσ. ελιές κομμένες 2-3 σκελίδες σκόρδο
Οι Νιγηριανοί παραγγέλλουν πίτσες από την Βρετανία και τις παραλαμβάνουν την επόμενη μέρα μέσω... της
Απολαυστικό ρόφημα με κουβερτούρα και κρέμα 180 γρ. κουβερτούρα σπασμένη σε κομματάκια 1 1/2 φλιτζάνι
Λεονί Σταφυλά Είμαι σίγουρη, είναι το πιο εύκολο σουφλέ του κόσμου. Δεν απαιτεί πολλά-πολλά, φτιάχνεται
Υλικά 10 πράσα κομμένα σε μικρές ροδέλες 3 ρίζες σέλινο καθαρισμένες και κομμένες 1 κρεμμύδι