Burgers κοτόπουλου με λιαστές ντομάτες

Μαγειρική

Συστατικά
2 ψωμάκια για burger
2 μπιφτέκια κοτόπουλου
αλάτι, πιπέρι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλ. χούμους
2 φέτες κατσικίσιο τυρί
6 λιαστές ντομάτες σε λεπτές φέτες
2 χούφτες ρόκα
Τρόπος μαγειρέματος
Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα σε ψηλή θέση και ψήσε τα ψωμάκια για περίπου πέντε λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και ψήσε τα μπιφτέκια για επτά λεπτά την κάθε πλευρά.
Μοίρασε το χούμους στα δύο ψωμάκια και από πάνω τοποθέτησε τα μπιφτέκια.
Μοίρασε στα δύο ψωμάκια τις λιαστές ντομάτες, το κατσικίσιο τυρί και την ρόκα.
Κλείσε με το δεύτερο ψωμί και σέρβιρε.