Φώφη Γεννηματά: «Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα! Είναι τυχοδιώκτης νεοκομμουνιστής»

Πολιτική

Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε λεκτικά στον Αλέξη Τσίπρα με έντονη γλώσσα και αυστηρό ύφος. Τι είπε στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ.

Έντονη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά πριν λίγη ώρα στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ.

Αποδεχόμενη το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, η κ. Γεννηματά απηύθυνε συστάσεις προς τα στελέχη του κόμματος να αποφεύγουν την εσωστρέφεια. «Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του», είπε και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «τυχοδιώκτη νεοκομμουνιστή».

«Έλεος! Είναι προοδευτικός ο υποστηρικτής του Μαδούρο και των ισχυρών;», αναρωτήθηκε.

«Καμία κυβέρνηση δεν έχει υπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό όσο ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε προτρέποντας τα στελέχη του Κινήματος να μην παρασύρονται και υιοθετούν την «προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ περί προοδευτισμού».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε μάλιστα τα στελέχη του κόμματος να μην οπλίζουν με επιχειρήματα το Μέγαρο Μαξίμου. «Δεν πρέπει να οπλίζουμε το όπλο του αντιπάλου. Δεν μπορεί τα στελέχη μας να μην αντιλαμβάνονται αυτό που αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, τη δυναμική και τις δυνατότητες μας. Για αυτό μας πολεμάνε», τόνισε.