Βασίλης Λεβέντης: Θα περάσουμε το 3% στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου

Πολιτική

Αισιόδοξος ότι η Ένωση Κεντρώων θα περάσει το κατώφλι του 3% στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Λεβέντης παρότι αναγνώρισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη δήλωσε:

«Οι αγώνες μου 40 χρόνια δεν θα πάνε χαμένοι, δεν πέφτω στην πρώτη μάχη, έχω μάθει να αγωνίζομαι, πιστεύω ότι η Ένωση Κεντρώων θα μπει στην Βουλή στις εκλογές που έρχονται».

Παράλληλα, επέμεινε ότι η Ένωση Κεντρώων πιέστηκε από τον διπολισμό, δεν είχε την παρουσία που πρέπει και η οποία προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο, με αποτέλεσμα να μην φθάσει το μήνυμά της από την μια άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη, ενώ υπογράμμισε ότι ορισμένα ΜΜΕ είχαν αποκλείσει το κόμμα.

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, ο κ. Λεβέντης ζήτησε από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία και να μην δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση ζητώντας, επίσης, να σεβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους θεσμούς και την λειτουργία της δημοκρατίας.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι η Ν.Δ. έχει δίκιο όταν ισχυρίζεται ότι η απόφαση της κυβέρνησης να ορίσει τους δικαστικούς λειτουργούς προσβάλλει την λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Σχολιάζοντας ο κ. Λεβέντης την παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ανωτάτων αξιωματικών σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για απαράδεκτο γεγονός ισχυριζόμενος ότι οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας δεν πρέπει να συμμετέχουν σε κομματικές εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ tribune